The last couple of days

Det har varit en intensiv period det sista, skojar inte. Flytt följt av stort event, där allt var nytt för mig. Men nu är jag inflyttad i nya lägenheten (dock ej särskilt uppackad) och evenemanget är genomfört. 
 
Hur känns det med nya bostaden då? Jo, bra. Riktigt bra. Älskar lägenheten! Balkong, tre rum, massa kvadratmeter. Toan är mysig, tänka sig! Och i köket är det såhär bra ljus på morgonkvisten. 
 
 
Jag fick ju den briljanta idén att beställa (stora) tapetprover för ett tag sedan, för att göra tavlor av. Nu har jag gjort en (av två)! Och se så fint det blev!!! Tycker jag i alla fall. 100 pix för tapeten och ehh, något, för ramen (från IKEA). Fiffigt så! Blev fint ihop med det mörka träskåpet i min hall. 
 
 
Jag ser verkligen ut som en eventkoordinator här. Lurar ingen, alltså. Det är ju trots allt vad jag är! Glad också, för eventet gick bra. Jag var nervös innan och hade jobbat som bara den för att allt skulle klaffa. Och det gjorde det nog. Folk verkade nöjda och jag blev peppad av den goa stämningen! 
 
 
Hösten har börjat smyga sig på också, känner det så tydligt. Morgnarna är kallare och kvällarna är... Ja, vad är kvällarna egentligen? Kortare, men också så himla mysiga. Den här är från min och Pontus promenad i Ruddalen häromdagen, ett naturområde ett stenkast från min lägenhet. Jag bodde vid andra änden av det förut, i Högsbotorp, så det är relativt välbekant. Hur som, jag älskart. 
 
 
Efter golfen i tisdags var jag halvt död, så jag la mig i soffan (plus freakade ur totalt på att mitt försök att installera bredband och tv-box gick åt skogen) medan Pontus lagade mat. Så bortskämd, men oj vad jag behövde det där då. En mumsig veglasagne med aubergine, tomat, mozzarella & pecorino blev det! 
 
 
När jag packade ihop efter golfeventet i tisdags sa min chef "det gör inget om du tar lite sovmorgon imorgon, om vi säger så". Jag gjorde som han sa och sov ut. Pontus var heeelt med på noterna. Vi sov till 8 och gud vad skönt det var! Kaffe + njutarface på bilden som ni ser. 
 
 
Och igår, onsdag, var det ännu en fullproppad dag (efter min sköna sovmorgon då). Dubbla möten, massor att göra, och efter jobbet drog jag vidare till ett ståhej (presentation av marknadsundersökning!) med saluhallsstyrelsen. Var svinhungrig efteråt förstås. Pontus mötte mig i stan och så gick vi på restaurangjakt. Snubblade in genom en garageport som kallar sig Studio HPKSM, och det var minsann en vinstlott! Gott, supermysigt och så trevlig personal, plus vettiga priser. Tips! 
 
 
Nu är det torsdag kväll och det är alltid sämsta kvällen, för Pontus åker hem (till Stockholm) på torsdagar. Nu är det dessutom extra sugigt, för den här gången är han borta en vecka. Deppigt. Men det blir i alla fall supermegamysigt när vi väl ses. Jag längtar. Puss. 
 
 
 
 
 
Allmänt | göteborg, inredning, ruddalen, studio hpksm | |
Upp