Söndagsljus

 
I fredags hade vi vår julfest = finalen på mitt jätteprojekt jag jobbat med sedan i augusti. Det var SÅ KUL!! Och jag var så trött dagen efter. Första gången sedan tonåren jag vaknade bakfull, haha. Men så värt det. Slog upp ögonen vid 10 och det kändes som om klockan var 6, men så blir det väl när man först jobbar 8-23 (då middagen var slut och själva festandet tog vid), dansar tills det är dags att lämna lokalerna, och därefter dundrar in på Park Lanes dansgolv tills de tänder och man måste gå hem (ok, vi gick och köpte nattamat). Sov på hotellet där festen hölls (som tur var).

Missade hotellfrullen dagen efter för att vi vaknade så sent, men gick bara rakt över gatan och åt frukostbuffé på Evas Paley. Behövligt. Vi strosade på stan lite (mest i saluhallen för att fota lite igen), handlade mat (läs: godis, chips och dricka), sedan låg vi i soffan typ HELA dagen. 

Idag var jag lite mer människa igen och tur var väl det. Väcktes av att Pontus gjort frukost, och först när den var uppäten insåg vi (ok, jag) förskräckt att vi missat att det är första advent idag. Ljusstaken plockades fram först senare, men nu är det alltså löst. Puh. På förmiddagen gick vi en skogspromenad i Ruddalen och jag njöt av solen. Och var skuttig, tydligen. Kan inte springa, men hoppa kan jag fortfarande (även om det gör ont) :)

Framåt eftermiddagen åkte Pontus hem till Stockholm och sedan dess har jag bakat en dubbel sats bröd för att fylla på det tomma förrådet, städat och adventspyntat. Insåg att jag har extremt lite advents- och julsaker, och det saknas lite allt möjligt i inredningsväg egentligen, så jag får nog åka och fixa det så småningom. NU, däremot, ska jag sjunka ner i soffan och mysa tills det är dags att sova. Imorgon väntar träning - jobb - sjukgymnast och på tisdag kommer mormor på besök! Mys. Puss! 


 
 
Allmänt | Natur | |
Upp