Om mig

Jag heter Annie, är 24 år gammal och bor i Göteborg (men kommer från Västgötaslätten). Har läst kommunikationsvetenskap med inriktning marknadskommunikation och jobbar idag som event- och marknadskoordinator. Älskar som ni kanske förstår kommunikation i alla dess former, framförallt skrivande, men också fotografi, visuell kommunikation och den mänskliga kommunikationen, förstås!

Jag har ett stort samhällsintresse och brinner särskilt för feminism & jämställdhet, hälsa & ohälsa, antirasism, välfärd och miljö. Naturen är typ mitt allt. Jag älskar den i alla fall oändligt och har varit en friluftstjej sedan jag började gå, och jag har både deltagit och varit ledare i Friluftsfrämjandets verksamhet. Jag älskar också musik, mest gubbig 70-talsmusik och Håkan. Resor och att upptäcka saker får mitt hjärta att banka lite hårdare också, precis som att bara krama om nära och kära, laga mat, baka bröd och mysa på hemmaplan. Inredning, design, keramik - älskar det med. Och kläder kan vara rätt kul det med. 

Sammanfattningsvis är jag lite av allt. Det har jag alltid sett som min stora last, bra på lite av allt men inte bäst på något. Men kanske är det bara sådan jag är. Jag har i alla fall hyfsad koll på ganska många områden. Och när jag är engagerad, då gör jag verkligen saker helhjärtat. Det gäller både jobb, matlagning, städning, känslor, solosång i duschen och gudvetvad. Här blir det en blandning av lättsamt och allvar, vardag och helg, åsikter och känslor. Hoppas ni vill hänga med! 

Allmänt | |
Upp