Underbara, älskade sommar!

Pontus älskar (och är bra på) att fota, så han tar, lyckligtvis, mycket bilder när vi är ute på saker. Jag bad honom skicka över foton från vår vistelse i Skåne och efterföljande dagar på landet hos mina föräldrar. Så, här kommer lite fina bilder tagna av P (förutom de på honom, de har jag tagit, hehe). 
 
Skåneveckan var en riktig no stress-semestervecka. Och vädret var magiskt. Det blev många cykelturer, promenader, stranddagar, grillkvällar och sovmorgnar. 


Och de få stunder då vädret inte var särskilt badvänligt, då drack vi kaffe och spelade yatzy eller såg på film i soffan. 


Vi är klätterapor båda två, men en av oss (läs: Pontus) är lite mer graciös än den andra. Och söt är han också, hihi. 


Landsbygden och lugnet. Älskar det, så glad att vi fick en hel vecka av bara fridfullhet och frisk luft. 


En av de halvbra väderdagarna åkte vi till Helsingborg. Googlade givetvis fram var man kunde hitta stans bästa kaffe och så hamnade vi på Koppi (jag var gladare än jag ser ut). De hade ett enda lunchalternativ och det var det enda som behövdes. Magiskt god burrata på tokfint porslin och en perfekt cappuccino till det, mmh. 


 
Slurp och tuggtuggtugg, sen var man mätt och belåten. 


Efter Skåneveckan åkte vi till mina föräldrar för att lämna tillbaka deras bil som vi lånat. Kul att få visa honom mitt hem-hemma och varför schlätta kallas för schlätta! 
 
 
Jag tog med honom till ett av mina favoritställen, som gör mig alldeles tokig så fort jag kommer dit: Vrålhålan. Ett svinhögt stup med vidunderlig utsikt över Falbygden. 


Lyckligtvis bjöd vädergudarna på en fantastisk kväll med underbart ljus och varm sommarluft. (Åh vad jag tycker om den här fina! <3)


Vi promenerade i skogen med solen smygandes genom träden och sedan åkte vi hem och grillade. 

Och även här bjöds vi på finfin kvällssol. Mammas och pappas altan är magisk verkligen. Det blev ett fint avslut på en fin semestervecka tillsammans med min favorit, helt enkelt. (Tack Pontus för bilderna! <3) 
 
 
Allmänt, Resor | falköping, landet, semester, skåne, sommar, vejbystrand | |
Upp