Höstfärger och höstgrejer

Jag gillar tydligen att fota stående bilder, så sorry för den dåliga variationen här nedan. Hur som, hösten är bäst. På alla sätt och vis. Se så fin den är! 
 
Det här är från när jag promenerade i Ruddalen igår. Jag visste inte riktigt vad jag ville göra av min lördag men jag visste att jag ville gå i skogen, länge. Så det gjorde jag först av allt (minus frukost då). 
 
 
Häromdagen fikade jag med Tilde på Viktors kaffe, ett ställe som jag hört mycket gott om men aldrig besökt. Det var så länge sen vi träffades, Tilde och jag, så vi hade kunnat fika på någons källargolv och ändå varit lyckligast i världen. Men nu blev det en god (och fin) capuccino och det var så mysigt. 
 
 
Det här var min fredagsmiddag, aka "mat när man inte orkar laga mat". Jag hade världens mensvärk och PALLADE bara inte. Så jag köpte mozzarella, bröd, pesto, och salami faktiskt, och choppade upp mina färgglada fina tomater jag hade hemma och ringlade över olivolja. Färgglatt och fint också! 

 
Och nu ska ni få höra! Jag har varit på jakt efter en HELT VANLIG VIT SKJORTA i typ 2 månader. Ett omöjligt uppdrag tydligen. Och så har jag letat ihjäl mig efter ett par blåa jeans som har hög midja och hyfsat smala ben nedtill (ej stuprör). Idag hände det. Jag hittade båda!! Helt sjukt!! "Tyvärr" så råkade jag ju snubbla in i ett par Puma-sneakers tidigare i veckan som ej låg inom klädbudgeten men nu har jag i alla fall bunkrat upp med livsnödvändiga plagg och dojor. Hallelujah! 
 
 

Nu ska jag ha en typisk söndag resten av dagen, dvs städa, laga mat och fixa inför morgondagen. Ska hjälpa några bekanta med CV/personligt brev också har jag lovat. Ikväll kommer Pontus och då ska vi äta fish taco! På bilden ser ni egentligen ingenting som illustrerar min dag, förutom en byrå utan massa bös på. Tavlan är förresten en tapet som jag ramat in! Beställde hem en provbit för typ 100 spänn. Fiffigt va? Hoppas ni får en fin söndag. Puss
 
 
 
Allmänt | Höst, Mys, Natur, göteborg, helg, mat, skog | | Kommentera |
Upp