2 x weekend

Som vanligt har det varit mycket att göra. De senaste två helgerna har tillbringats i Stockholm respektive Falköping(strakten). Mysigt på två helt olika sätt. 
 
Åkte upp till Stockholm förra torsdagen och jobbade där under fredagen. Inte jobbigt väder. Lördag-söndag var det dock regn utan uppehåll. 
 
 
Vi åt middag på relativt nya Brasserie La Colline på Götgatan. Smidigt eftersom det är så nära lägenheten. Gott, lite halvdyrt, men ändå värt det. God mat och fin lokal. Plus bästa sällskapet (ovärderligt). 
 
 
En av kvällarna var det tapasmiddag hemma som gällde. Asgott. Vi invigde Pontus två tokfina tallrikar från Grekland som är perfekta tapastallrikarna! Kan för övrigt tipsa om kombon trumpetsvamp + creme fracihe, mmh.
 
 
På väg till möten. Det var varmt. 
 
 
Hemmahelgen då! Den var underbar men också omtumlande, då jag hade viktiga saker att tänka igenom. Men naturen var såhär tokvacker. Och jag hann träffa mamma, pappa, brorsan, mormor, farmor, bästisar. Bäst. 
 
 
Vi hann bli bjudna på middagar, frukostar, fika, och massor av kärlek. Verkligen välbehövlig helg. Tacktacktack älskade familj och vänner, ni är verkligen underbara. 
 
 
 
Allmänt | helg, schlätta, stockholm | |
Upp